De seneste år har bevist, at informationstyveri og finansielle datalækager er store internationale problemer, der bliver ved med at skabe sikkerhedsudfordringer for organisationer samt privatpersoner.

Hvad er Heimdal Security produkterne

Thor Foresight

Thor Foresight indeholder alt, hvad et system har brug for, til at forhindre en infektion, før det sker.

Det filtrerer ondsindet trafik, det opdaterer tredjeparts apps, hvilket minimerer udnyttelsesrisici, og det identificerer de computere, der måtte være blevet kompromitteret af angribere, og rapporterer også dette til det centrale styringssystem. Beskyttelsen er proaktiv, pålidelig, skalerbar og består af tre aktive moduler:

Dark Layer Guard (DLG)

Modulet blokerer blandt andet, ondsindede websteder ved at sikre, at brugerne ikke etablerer usikre forbindelser. Hvis der oprettes en usikker forbindelse, kan en hacker åbne bagdøre til pc´en. Samt det filterer al DNS-kommunikation, dette kunne være angreb via et dokument, eller andre filer og er ikke kun URL-baseret. Thor Foresight sørger også for, at data ikke automatisk bliver udfyldt i onlineskemaer, tilhørende falske websites.

DLG-filteret modtager mere end 800.000 nye ugentlige opdateringer, hvorfra der hver anden time udsendes en opdatering til brugernes system. For at holde trit med cyberkriminelle trusler.

VectorN Detection

Dette modul identificerer de computere, der er mest tilbøjelige til at være blevet smittet af ondsindede scripts og malware. Det vil identificere mønstre af ondsindede domæneforespørgsler og filtrere disse i overensstemmelse hermed. De computere, der er identificeret af VectornN som potentielt inficerede, skal i sidste ende behandles som trusler af systemadministratoren, undersøges og scannes for trusler enten manuelt eller automatisk.

X-Ploit Resilience

Mere end 80% af alle angreb sker ved udnyttelser i 3. parts software. Modulet identificerer og opdaterer automatisk tredjeparts software på en hvilken som helst computer den er installeret på, således at cyberkriminelle ikke kan udnytte enhver potentiel sårbarhed, der opstår på grund af forældet software.

X-Ploit modstandsdygtighed er designet til at have et lavt ressourceforbrug, ved at bruge så få systemressourcer som muligt fungerer det uden at forstyrre brugeren.

Thor Vigilance

Thor Vigilance er den reaktive beskyttende side af vores produkt. Det er den næste generations-antivirus-løsning, der reagerer på inficerede filer, der findes på systemet. Det supplerer Thor Foresight produktmodulet. Det tilbyder en centraliseret styringsgrænseflade på tværs af alle enheder til nem corporate management. Det er fleksibelt, nemt at bruge, og det tilbyder et bredt udvalg af scanningsprofiler, der passer til virksomhedernes behov.

Test Heimdal i 1 måned