Office 365

Microsoft Silver Partner

Forvandling til den moderne arbejdsplads

På den moderne arbejdsplads er medarbejdere i stand til at være mere produktive og kan få mulighed for at arbejde andre steder end på kontoret.

Styrk jeres samarbejde og kommunikation

Effektivt samarbejde og kommunikation er altafgørende for at drive en forretning i en dynamisk hverdag, hvor mange mennesker er involveret. Det kan være samarbejde med eksterne partnere eller internt på tværs af afdelinger, eller det kan være kommunikation med kunder. Office 365 er skabt til at understøtte disse behov. Og med tjenester såsom Exchange, Skype for Business, Microsoft Teams og Yammer kan du netop holde forbindelsen via mail, chat, sociale medier og videomøder.

Tag kontoret med dig overalt

Da Office 365 ligger i skyen, vil du altid kunne tilgå de nyeste versioner af alle de kendte Office-programmer og selvfølgelig den nyeste version af dine dokumenter. Uanset hvilken enhed du bruger.

Med Office 365 har du altid adgang til dine programmer og filer fra alle dine enheder. Start et dokument på din PC, skriv videre på din tablet derhjemme, og ret de sidste detaljer på telefonen. Office 365 gemmer automatisk dine filer, så du kan arbejde på farten – når som helst og hvor som helst. Din e-mail, kalender og kontakter bliver også fuldt synkroniseret på alle dine enheder.

Betal kun for det, du bruger

Ingen virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi forskellige planer, så du kan vælge den, der passer bedst til din virksomhed. Du betaler en fast månedlig pris pr. medarbejder. Hvis antallet af medarbejdere ændrer sig, kan du nemt justere prisen, så du kun betaler for det, du har brug for.

Brug tiden på det, der giver værdi

Når der kommer forbedringer og nye funktioner, får alle brugere automatisk adgang, så du slipper for at bøvle med opdateringer. Med en garanteret oppetid på 99 % procent fra Microsoft, behøver I heller ikke bekymre jer om forstyrrende nedbrud. Kort sagt får du intet besvær med Office 365.

Office 365 tilbyder forskellige pakker

Office 365 giver hver bruger mulighed for at installere Office-programmerne på op til 5 enheder. Dvs. du får licens til at benytte Office på både din laptop, din stationære, din tablet og endda din smartphone

Få et overblik over hvad pakkerne indeholder:

Office 365 Business Premium
kr. 78,70
bruger/måned
Microsoft 365 Business
kr. 125,90
bruger/måned
Office-programmerOffice på tablets og telefoner
Fuldt installerede versioner og webversioner af Office-apps
Fil- og dokumentvisning og -redigering1 TB lagring og deling
SamarbejdstjenesterProfessionel mail (50 GB), kalender og kontakter
Onlinemøder (chat, lyd og HD-videochat/videomøder)
Chatbaseret arbejdsområde i Microsoft Teams
VirksomhedsprogrammerOutlook Customer Manager, Bookings, Teams
SikkerhedHjælper med at beskytte din virksomhed mod usikre vedhæftede filer, mistænkelige links og andet skjult malware ved at scanne vedhæftede filer og kontrollere links
Politikker til beskyttelse af oplysninger for at hjælpe med at kontrollere og administrere måden oplysninger tilgås på
Kontrolelementer til at beskytte dine firmadata på personlige mobilenheder
Muligheder for opretholdelse, overholdelse og arkivering med løbende sikkerhedskopiering af data, der kan tilgås når som helst/hvor som helst.
BackupTilkøbTilkøb
EnhedsstyringSikker administration af enheder med operativsystemerne iOS, Android, Windows eller macOS
Selvbetjent pc-udrulning med Windows AutoPilot
Forenklede kontrolelementer til administration af Windows 10 Pro-pc’er
Få opgradering til Windows 10 Pro fra Windows 7, 8 eller 8.1 Pro.
Maksimalt antal brugereOp til 300
Office 365 Business Premium
kr. 78,70
bruger/måned
Microsoft 365 Business
kr. 125,90
bruger/måned